• Deutsch
  • Deutsch
  • English
  • Français
Bedrijfsprofiel
 

Het merk Omnibus-Trading, dat al sinds 1995 bestaat, stond tevens aan de basis van diverse andere minibusconstructeurs.

Door als handelsplatform samen te werken met diverse Eurpese carrosseriebedrijven en busbouwers is Omnibus-Trading in staat om een gevarieerd aanbod van nieuwe autobussen met een capaciteit van 13 tot met 40 personen aan te bieden op onderstellen van Mercedes-Benz, Iveco, MAN, Ford, Toyota, etc.

Omnibus-Trading past haar gamma voortdurend aan, aan de nieuwste trends op het gebied van collectief en individueel personenvervoer. Dit heeft onder meer geresulteerd in de samenewerking met Caleche, de ontwerper van de cabrio bussen, die voorzien van een revolutionair gepatenteerd hardtop systeem, waarbij het gehele jaar onder alle weersomstadigheden gebruikl kan worden gemaakt van een cabrio midi- en minibus. met een optimaal panoramisch zicht voor alle passagiers, zowel in open als gesloten posite. 

Het productgamma dat onder andere door Omnibus-Trading in op de Europese markt brengt en hetgeen te bezichtigen is op de is op de site: "Produkten", bestaat uit:
 
Sunny, een 9 persoons M1 minibus, op basis van de Mercedes-Benz 316 van, met wielbasis 3600 mm.,  laag dak en 3.500 KG G.V.W.
   
Sunny-L, een 9 oersoons M1 minibus, op basis van de Mercedes-Benz 316 Van, met wielbasis: 4325 mm., hoog dak en 5.000 KG G.V.W.
   
Panoramique, een 19+1+1 persoons M2 minibus op basis van de Mercedes-Benz 516-519 van, met wielbasis 4325 mm., hoog dak en 5.000 KG G.V.W.

Panoramique Extended, een 22+1+1 persoons M2 minibus, op basis van de Mercedes-Benz 519 van, met wielbasis 4325 mm., achteroverbouw verlenging, hoog dak en 5.500 KF G.V.W.

Sunrise, een 28+1+1 persoon M3 midibus cabrio op basis van het Iveco Daily chassis, met wielbasis 4750 mm. en 7.200 G.V.W.
   
Sunrise PMR, een 25+1+1 persoons M3 midibus, cabrio, met rolstoelfaciliteiten, op basis van het Iveco Daily 70C17 chassis, een wielbasis van 4750 mm. en 7.200 KG G.V.W. 

Naast een beweegbare hardtop kap, kunnen bovenvermelde voertuigen ook worden geleverd, voorzien van een vaste panoramische kap, voorzien van UV werend dubbel glas.

Deze producten zijn niet alleen Europees gecertificeerd op basis van de huidige eisen, maar voldoen nu reeds aan de veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen, die pas over enkele jaren van kracht zullen worden. Omnibus-Trading loopt daarmee vooruit op het gebied van veiligheid, kwaliteit en innovatie.

Recentelijk heeft Omnibus-Trading weer een op Mercedes-Benz Atego basis gebouwde 25-33 persoons midibus op de markt gebracht, die opvalt door zijn moderne vormgeving, solide afwerking en een zeer acceptabel geuidsniveau, van de grotendeel buiten de cabine geplaatste frontmotor

Uiteraard beschikt Omnibus-Trading over een uitgebreid verkoop en aftersales-netwerk. Op onze site: “links” treft u een overzicht aan van het dealer netwerk.

Op onze site “Voorraad”” treft u een steeds wisselend aanbod aan van direct uit voorraad leverbare nieuwe en gebruikte minibussen.

Tenslotte treft U op onze Nieuws site alle updates aan m.b.t. de diverse ontwikkelingen en releases. Recente afleveringen kunt U bekijken op "Gallery"

 
 
Beurzen
Autocar Expo, Lyon 
>>
Euro Bus Expo Birmingham 
>>
International Bus Expo Rimini 
>>
Persontrafik, Stockholm 
>>

Nieuws
NIEUW COVID 19 PROOF 
>>
DE BESTE TIJD OM WEER TE BEGINNEN
>>
De nieuwe SkyLite GT 
>>
 test
>>

Voorraad
SkyLite GT, 17 pers op MB 519 Sprinter basis 
>>
Sunrise, 34 pers.  schoolbus op Iveco Daily 65C17 Iveco chassis
>>
© 2021 Omnibus Trading - Disclaimer - Algemene voorwaarden